?>
  • 0746436766
  • office@pardoseala-epoxi.ro

Aplicare foto floor personalizata

Pardoseli decorative personalizate 3D cu sisteme epoxidice

Design unic personalizat utilizand orice tip de grafica, pentru orice suprafata.
Fiecare proiect este construit intr-o maniera unica pe cotele mentionate de client si optimizate , astfel incat lucrarea finala sa genereze un impact vizual de exceptie. Serviciile de consultanta incluse in pachet vor defini formatul grafic final (peisaj, nuante, modele fototapet) ce se va potrivi perfect spatiului neamenajat inca!

Pardoselile decorative cu fotofloor sunt destinate oricarei suprafete construite, unde tipul de amenajare este temporar sau nu cumuleaza un trafic mare in timp.

Tema grafica poate fi oricare, dimensiunile suprafetei pot fi oricare.
Sigilarea fotofloor-ului se face cu LAM-FLOOR Premium, transparent, cu protectie UV. 
Acesta asigura protectie impotriva alunecarii atunci cand pardoseala este umeda (spalata). Textura foliei de sigilarea este calandrata, monometrica si cu grosimea de 170 microni.

Suprafata ce urmeaza a fi decorata, trebuie sa fie dreapta pentru a pune in valoare calitatea grafica a elementelor de decor personalizate. Pentru a obtine aceasta suprafata, recomandam aplicarea unui strat epoxidic, care va regla planeitatea.

Suprafata de sigilare indeplineste coeficientul de frecare la alunecare pentru podelele sportive cerute de DIN V 18032-2. 
Rezista la marea majoritate a uleiurilor si grasimilor, a combustibililor, solventilor alifatici, acizilor slabi, a sarurilor si alcaliilor. 
Latimea fasiilor de sigilare se prezinta in variante de pana la 135 cm latime.

Call Now ButtonSuna Acum