?>
  • 0746436766
  • office@pardoseala-epoxi.ro

Aplicare vopsea epoxidica

Procesul de Aplicare Vopsea Epoxidica nu este atat de usor pe cat pare. Acest proces este conditionat de diversi factori. Pe care daca nu le aveti in vedere, pot duce la un rezultat neplacut. Dar in urmatoarele randuri veti gasi aspectele carora sa le acordati o atentie sporita in momentul aplicarii vopselei.

Vopseaua epoxidica este foarte sensibila la temepratura. In temperaturi mai scazute de 10 grade Celsius, aceasta se aplica din greu. Pierdandu-si din lichditate si flexibilitate. Dar aceste temperaturi scazute ii ingreuneaza enorm chiar si uscarea. Deoarece, la temperaturi scazute, uscarea in profunzime va necesita chiar si peste 24 de ore.

Desi temperaturile scazute nu sunte recomandate, trebuie sa evitati procesul de Aplicare Vopsea Epoxidica chiar si la temperaturi mult prea ridicate. Mai ales in cazul in care suportul se afla in razele directe ale soarelui. In acest caz, se recomanda sa incepeti aplicarea dupa scaderea intensitatii razelor solare (dup-amiaza, seara). Indiferent daca este vorba de o suprafata interioara sau exterioara, sa aplicati stratul epoxidic la temperaturi cuprinse intre 20 si 25 de grade Celsius.

Temperatura si umiditatea usportului sunt si ele aspecte importante. Care pot ruina tot procesul, rezultand in exfolieri, crapaturi, decolorari sau zone mate. Asigurati-va ca suportul este curat si uscat. De asemenea, verificati temeperatura suportului. Aceasta sa nu scada sub 5 grade Celsius.

Call Now ButtonSuna Acum