Sistemul Terazzo / Full Chips este o soluție modernă și elegantă de acoperire a pardoselilor, care se bazează pe utilizarea de fragmente de marmură, granit și alte materiale naturale. Aceste fragmente sunt combinate cu un amestec de ciment și rășini, creând o suprafață durabilă și estetică.

Această tehnologie a fost dezvoltată pentru a crea o alternativă durabilă și economică la terazzo-ul tradițional, care implică turnarea manuală a betonului într-un model, iar apoi încorporarea de fragmente de marmură sau alte pietre.

Sistemul Full Chips Terazzo poate fi personalizat în funcție de preferințele estetice și de nevoile de trafic ale fiecărui proiect. Se poate utiliza o gamă largă de culori și nuanțe pentru a crea o suprafață unică, iar dimensiunea și forma fragmentelor pot fi ajustate pentru a oferi un efect vizual specific.

Această soluție de pardoseală este potrivită pentru o varietate de spații, inclusiv birouri, magazine, restaurante, săli de expoziții și spații publice. De asemenea, sistemul Full Chips Terazzo este rezistent la uzură și îmbătrânire, fiind o opțiune excelentă pentru zonele cu trafic intens.

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Pe lângă aspectul estetic, sistemul Full Chips Terazzo este și ușor de întreținut, fiind rezistent la pete și zgârieturi. De asemenea, poate fi curățat ușor cu o mopă umedă sau cu o soluție de curățare ușoară.

În concluzie, sistemul Full Chips Terazzo reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție modernă, durabilă și estetică de acoperire a pardoselilor, potrivită pentru o varietate de spații și nevoi de trafic.

Metrii Patrati PRET
1-50 m2
280 Lei/m2
50-200 m2
260 Lei/m2
200 m2+
240 Lei/m2

*Costurile depind de suportul unde va fi aplicat, suprafata, modelul ales, locatia.

*Consultanta si proiectare gratuita.