ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este microcimentul și cum se aplică?

Microcimentul este un material de acoperire care poate fi aplicat pe o varietate de suprafețe, cum ar fi beton, gips-carton sau placaj. Se aplică cu o gletiera sau cu o trăgătoare specială, iar după uscare, se finisează cu o șmirgheluire fină și se aplică un strat de sigilant pentru a proteja suprafața.

Care sunt avantajele utilizării unei pardoseli epoxidice?

Pardoselile epoxidice sunt foarte durabile, rezistente la abraziune și la substanțe chimice. Ele sunt, de asemenea, rezistente la apă și ușor de curățat, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în spații cu trafic intens, cum ar fi spații comerciale sau industriale.

Cum se curăță și întreține o pardoseală epoxidică?

Pardoselile epoxidice se curăță cu ușurință cu o mătură, un mop sau un aspirator și cu un detergent non-abraziv. În funcție de gradul de trafic și de utilizare, poate fi necesară o re-epoxidare periodică pentru a menține aspectul și protecția.

Ce este un covor decorativ și în ce fel poate fi utilizat?
  1. Un covor decorativ este un covor realizat dintr-un material de înaltă calitate, care poate fi personalizat în funcție de dimensiune, formă, design și culoare. El poate fi utilizat ca o alternativă la parchet sau la o podea în mochetă și poate adăuga o notă de eleganță și stil unui spațiu.
Cât timp durează aplicarea și uscarea microcimentului sau a pardoselii epoxidice?
  1. Timpul de aplicare și uscare a microcimentului sau a pardoselii epoxidice depinde de dimensiunea și complexitatea suprafeței, de condițiile de temperatură și umiditate și de timpul de uscare a fiecărui strat. De obicei, durează câteva zile pentru ca materialul să se usuce și să se întărească complet. Este important să așteptați până când pardoseala este complet uscată înainte de a începe să o utilizați sau să o protejați cu un strat de sigilant.

Șoseaua Olteniței 105c,A Bucuresti, Sector 4, Romania

Phone: +40 746 436 766

Email: contact@pardoseala-epoxi.ro

SCRIEȚI-NE ȘI VĂ CONTACTĂM NOI

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

SCRIE-NE PE WHATSAPP!