Sistemele Poliuretanice de Sigilare MATĂ sunt utilizate pentru protejarea suprafețelor de lemn, beton, piatră și alte materiale de influențele externe, precum apă, umiditate, zgârieturi și alte deteriorări. 

Acestea oferă o protecție eficientă pentru suprafețe, fără a schimba aspectul și senzația de atingere a suprafeței.

Aceste sisteme sunt compuse dintr-un lac de bază și un catalizator, care trebuie amestecate înainte de aplicare. Suprafețele trebuie curățate și pregătite corespunzător înainte de aplicarea sistemei. 

Sistemele Poliuretanice de Digilare MATĂ se aplică în mai multe straturi subțiri cu ajutorul unei pensule sau role, în funcție de tipul de suprafață și de preferințele utilizatorului.

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Unul dintre avantajele acestor sisteme este că se usucă rapid, în general într-un interval de 2-4 ore, ceea ce permite o utilizare rapidă a suprafeței protejate.

De asemenea, acestea sunt rezistente la apă și la temperaturi extreme, precum și la uzură și zgârieturi.

În general, sistemele poliuretanice de sigilare mata sunt recomandate pentru suprafețe interioare, cum ar fi podelele de lemn, parchetul și mobilierul, deoarece oferă o protecție eficientă fără a schimba aspectul original al suprafeței.

Pret Pardoseala Poliuretanica -> Intre 150-200 lei/mp

*Costurile variaza in functie de complexitatea proiectului si locatia acestuia

*Consultanta si proiectare gratuita.

*Pretul include: TVA, manopera, materiale, profile metalice și deplasarea echipei la locația dumneavoastră. (pretul include tot, fara costuri ascunse)

microciment decorativ cu veluri