PARDOSELI EPOXIDICE

PARDOSELI TURNATE
Culori Paletar Ral

pardoseala epoxi pardoseli epoxidice turnare culori paletar ral
Turnarea de pardoseli epoxidice cu culori paletar RAL este o metoda ideala pentru a crea o suprafata personalizata si unica in orice spatiu. Aceasta metoda implica amestecarea materialului epoxidic cu pigmenti de culoare, astfel incat sa se obtina o gama larga de culori si nuante, care sa se potriveasca cu orice design sau stil decorativ.

PARDOSELI TURNATE
Culori cu Pulberi Metalici

pardoseala epoxi pardoseli epoxidice turnare culori paletar ral
Pardoselile epoxidice turnate cu pigmenti metalici sunt o optiune moderna si eleganta pentru a adauga un aspect sofisticat si stralucitor la orice spatiu. Aceasta metoda implica amestecarea materialului epoxidic cu pulberi metalice, care creeaza o textura unica si o stralucire metalica pe suprafata pardoselii.

PARDOSELI ROLUIBILE
Culori Paletar Ral

pardoseala epoxi pardoseli epoxidice ruluibil culori paletar ral
Pardoselile epoxidice roluibile cu culori paletar RAL sunt o optiune rapida si eficienta pentru a crea o suprafata uniforma si durabila in orice spatiu. Aceasta metoda implica aplicarea unui strat subtire de material epoxidic cu o rola speciala, astfel incat sa se obtina o suprafata uniforma si neteda.

PARDOSELI ROLUIBILE
Cu Fulgi Decorativi

Pardoselile epoxidice roluibile cu culori paletar RAL cu fulgi decorativi sunt o optiune ideala pentru a crea o suprafata unica si personalizata, cu un aspect distinct si atractiv. Aceasta metoda implica aplicarea unui strat subtire de material epoxidic cu o rola speciala, dupa care se presara fulgi decorativi de diferite dimensiuni si culori, astfel incat sa se creeze o textura unica si o gama larga de culori si nuante.