MICROCIMENT

Microcimentul este un material modern si versatil utilizat in amenajari interioare si exterioare pentru a conferi suprafetelor un aspect contemporan si elegant.
Există trei tipuri principale de aplicare a microcimentului, fiecare avand propriile caracteristici.
pardoseala epoxi pardoseli epoxidice microciment cu veluri

Microciment Decorativ Cu Veluri

 Prima metoda de aplicare a microcimentului este „cu veluri”. Aceasta metoda consta in aplicarea microcimentului cu o gletiera, care creaza o textura usoara pe suprafata. Aceasta metoda este ideala pentru a crea un aspect natural si rustic, adaugand dimensiune si adancime la suprafata tratata.
pardoseala epoxi pardoseli epoxidice microciment lis

Microciment Decorativ Lis

Al doilea tip de aplicare este numit „Lis”. Aceasta presupune aplicarea stratului subtire de microciment pe suprafata pregatita si nivelarea acestuia cu o spatula sau gletiera. Rezultatul este o suprafata neteda si uniforma, fara nicio textura sau granulatie.
pardoseala epoxi pardoseli epoxidice microciment amestec coloristic

Microciment cu Amestec Colorisitc

Ultima metoda de aplicare a microcimentului este „amestecul coloristic”. Aceasta metoda implica adaugarea de pigmenti colorati la amestecul de microciment, pentru a crea o gama variata de nuante si culori. Aceasta este o optiune populara pentru a crea un aspect personalizat si unic pentru suprafete, datorita flexibilitatii sale si a capacitatii de a se adapta la orice stil decorativ.