Sistemele Poliuretanice de Sigilare LUCIOASĂ sunt utilizate pentru protejarea suprafețelor de lemn, beton, piatră și alte materiale de influențele externe, precum apă, umiditate, zgârieturi și alte deteriorări.

Acestea oferă o protecție eficientă pentru suprafețe, cu o finisare lucioasă și strălucitoare.

Aceste sisteme sunt compuse dintr-un lac de bază și un catalizator, care trebuie amestecate înainte de aplicare.P

 Suprafețele trebuie curățate și pregătite corespunzător înainte de aplicarea sistemei.

Sistemele Poliuretanice de Sigilare LUCIOASĂ se aplică în mai multe straturi subțiri cu ajutorul unei pensule sau role, în funcție de tipul de suprafață și de preferințele utilizatorului.

Unul dintre avantajele acestor sisteme este că oferă o finisare strălucitoare și durabilă pentru suprafețe, ceea ce face ca acestea să fie recomandate pentru utilizare într-o varietate de aplicații, cum ar fi podelele de beton, scări și alte suprafețe supuse uzurii și traficului intens. De asemenea, acestea sunt rezistente la apă și la temperaturi extreme, precum și la uzură și zgârieturi.

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

În general, Sistemele Poliuretanice de Sigilare LUCIOASĂ sunt recomandate pentru suprafețe interioare și exterioare, precum podelele de beton în garaje, birouri sau depozite, dar și pentru suprafețe decorative.

Este important de menționat că suprafețele protejate cu sisteme poliuretanice de sigilare lucioasă pot fi mai dificil de întreținut, deoarece zgârieturile și alte imperfecțiuni sunt mai vizibile pe suprafața strălucitoare. De asemenea, aceste sisteme pot fi mai scumpe decât cele mate, dar oferă o protecție superioară și o finisare mai estetică.

Pret Pardoseala Poliuretanica -> Intre 150-200 lei/mp

*Costurile variaza in functie de complexitatea proiectului si locatia acestuia

*Consultanta si proiectare gratuita.

*Pretul include: TVA, manopera, materiale, profile metalice și deplasarea echipei la locația dumneavoastră. (pretul include tot, fara costuri ascunse)

microciment decorativ cu veluri