Sistemul decorativ pentru pereti cu glitter este o tehnologie inovatoare care adaugă un efect strălucitor și sclipitor în orice cameră. Acest sistem utilizează o vopsea specială cu glitter și se aplică cu o pensulă, o perie sau cu un pistol de pulverizare pentru a crea un aspect finisat uniform și estetic.

Procesul de aplicare a vopselei cu glitter este relativ simplu. Mai întâi, suprafața peretelui trebuie pregătită prin curățare și nivelare. Apoi, se aplică un strat de grund special pentru a asigura o aderență optimă a vopselei. După ce grundul este uscat, se aplică mai multe straturi subțiri de vopsea cu glitter cu ajutorul unei pensule sau a unui pistol de pulverizare, în funcție de preferințele utilizatorului.

Sistemul decorativ pentru pereti cu glitter este disponibil într-o gamă largă de culori și nuanțe, astfel încât să se potrivească cu orice design interior și preferințe personale. Vopseaua cu glitter poate fi utilizată pentru a crea diferite modele și efecte decorative, cum ar fi linii sau puncte, dar și pentru a acoperi o suprafață întreagă.

Avantajul sistemului cu glitter este faptul că adaugă un efect strălucitor și sclipitor în cameră, creând astfel o atmosferă deosebită. Peretele devine o veritabilă operă de artă, adăugând o notă de originalitate și personalitate în orice cameră.

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Sistemul decorativ pentru pereti cu glitter este, de asemenea, durabil și rezistent la uzură. Vopseaua cu glitter este rezistentă la apă și poate fi curățată ușor cu o cârpă umedă. Acest lucru face ca sistemul să fie potrivit pentru utilizarea în bucătării sau băi, dar și în orice altă cameră din casă.

Metrii Patrati PRET
1-50 m2
80 Lei/m2
50-200 m2
70 Lei/m2
200 m2+
60 Lei/m2

*Costurile depind de suportul unde va fi aplicat, suprafata, modelul ales, locatia.

*Consultanta si proiectare gratuita.