Sistemul Terazzo / Full Chips este o soluție modernă și elegantă de acoperire a pardoselilor, aceste fragmente sunt combinate cu un amestec de rășini, creând o suprafață durabilă și estetică.

Această tehnologie a fost dezvoltată pentru a crea o alternativă durabilă și economică la terazzo-ul tradițional, care implică imprastierea chipsurilor in turnarea rasinii.

Sistemul Full Chips Terazzo poate fi personalizat în funcție de preferințele estetice și de nevoile de trafic ale fiecărui proiect. Se poate utiliza o gamă largă de culori și nuanțe pentru a crea o suprafață unică, iar dimensiunea și forma fragmentelor pot fi ajustate pentru a oferi un efect vizual specific.

Această soluție de pardoseală este potrivită pentru o varietate de spații, inclusiv birouri, magazine, restaurante, săli de expoziții și spații publice. De asemenea, sistemul Full Chips Terazzo este rezistent la uzură și îmbătrânire, fiind o opțiune excelentă pentru zonele cu trafic intens.

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Pe lângă aspectul estetic, sistemul Full Chips Terazzo este și ușor de întreținut, fiind rezistent la pete și zgârieturi. De asemenea, poate fi curățat ușor cu o mop umed sau cu o soluție de curățare ușoară.

În concluzie, sistemul Full Chips Terazzo reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție modernă, durabilă și estetică de acoperire a pardoselilor, potrivită pentru o varietate de spații și nevoi de trafic.

Metrii Patrati PRET
1-50 m2
280 Lei/m2
50-200 m2
260 Lei/m2
200 m2+
240 Lei/m2

*Costurile depind de suportul unde va fi aplicat, suprafata, modelul ales, locatia.

*Consultanta si proiectare gratuita.