SISTEME DECORATIVE PENTRU PERETI

Sistemele Decorative pentru Pereți sunt o soluție inovatoare și modernă pentru a-ți transforma spațiul într-unul elegant și personalizat.

Aceste sisteme decorative pentru pereți includ o gamă largă de soluții, de la tapet texturat și panouri decorative, până la tehnologii avansate precum peretele 3D și imprimarea digitală.

Stucco Veneziano

Stucco Veneziano este un Sistem Decorativ pentru Perete care adaugă o notă de eleganță și rafinament în orice cameră. Acesta constă în aplicarea unei tencuieli subțiri pe suprafața peretelui, urmată de un proces de lustruire, care creează un aspect lucios și neted.

Gelcoat Coloristic

Gelcoat Coloristic este un Sistem Decorativ pentru Perete care utilizează o tehnologie inovatoare pentru a crea o suprafață netedă și lucioasă, cu o varietate de culori și nuanțe. Acest sistem constă în aplicarea unui strat subțire de gelcoat pe suprafața peretelui, care este apoi lustruit pentru a crea un aspect finisat și uniform.

Pensulabil

Sistemul Decorativ pentru Perete Pensulabil este o tehnologie inovatoare care permite crearea unor finisaje decorative pentru perete, folosind tehnica de vopsire cu pensula. Acest sistem utilizează vopsea acrilică special formulată și pensule de înaltă calitate pentru a crea un aspect finisat uniform și estetic.

Glitter

Sistemul Decorativ pentru Pereti cu Glitter este o tehnologie inovatoare care adaugă un efect strălucitor și sclipitor în orice cameră. Acest sistem utilizează o vopsea specială cu glitter și se aplică cu o pensulă, o perie sau cu un pistol de pulverizare pentru a crea un aspect finisat uniform și estetic.

Roluibil

Sistemul Decorativ pentru Pereti Roluibil este o opțiune inovatoare pentru finisarea interioară a unei camere. Acesta implică utilizarea unei vopsele speciale, care poate fi aplicată pe perete cu ajutorul unui roleț, pentru a crea un efect uniform și plăcut estetic.